(В піст )
Мовчатиму во ім*я України .
Смиренний дух на користь буде їй .
Аби Господь нас з вами не покинув ,
Коли очільником раптово став злодій .
На біле чорную вдягли мерщій сутану ,
Болючих ран не задівай , не тронь .
Народ ведуть дорогою омани.
Палахкотить в жертовниці вогонь .
Давно блищать гіркі , солоні сльози ,
Свідомість страх холодний перейма ,
Паралізує думи , серце , розум .
Холодна ніч панує скрізь сама .
Не сіється зерно добра і злуки ,
Вже не співа в садочку соловей ,
Від добрих справ відвикли наші руки
Лиш розбрат , хаос знов серед людей .
Сергій Бабінчук . 1/01/2014р.