НЕ СЕР (пісня)
П...тін сьогодні вже не СЕР,
Ще вчора він для нас помер.
Не СЕР, не СЕР, не СЕР,
Не СЕР.
У крові його пуловер.
Приспів:
АТО сьогодні-це війна,
Прийшла з сусіднього двора.
АТО сьогодні- це солдат,
Із автоматом проти ГРАД.
П...тін сьогодні вже ніхто,
Для нас він тільки дід Пихто.
Не СЕР,не СЕР,не СЕР,
не СЕР.
Ніякий з нього кавалер.
П...тін сьогодні-це гюрза,
Ми змієлови на совка.
Не СЕР,не СЕР, не СЕР,
не СЕР.
Для світу він уже помер.
Олена Соляник 22.01.2015.