Тобі одній я можу все віддати
Серце, віру, і любов
Ти можеш в мене все забрати
І повернути знов
Ти можеш розпалити в душі вогнище кохання
І навпаки - посіяти поневіряння
Ти можеш ощасливити мене
І тоді мій смуток відразу ж і мине
А можеш в серце вбити клин
Розірвати на шматки мій життєвий плин
Знищити мене, як особистість
Перед тобою я втрачаю стійкість
Але я всеодно тобі усе віддам
Що в мене є, і що здобуду
Душу богові віддам
А любити буду