За грати . Посадить за грати
Іще вчорашнього «кумира» .
Продав нахаба рідну матір
У логово сліпого звіра .
Поникла в сором свята воля ,
Від щему серце заніміло ,
Образа завдає нам болю ,
Губи до крові закусили .
Ярмо скрипить . В натузі жили .
За що таке випробування ?
Не вберегли свого уділу ,
Згаса над нами зірка рання .
Циклічність долі радість верне ,
Хоча в свідомості сумління ,
Пройти у друге через терніі
Не вистачить усім терпіння .
Нас поділяють знов на квоти
У відповідності «затрати» .
Нема в державі патріота ,
Кожен нагадує Пілата .
Сергій Бабінчук . Квітень 2012р.