Пекельний дух , як чорна хмара ,
Покрив вже солов*їнний край .
ХАМлович править і Бездаров …
Гей розуме, поспочивай !
Подоба ми вже Гондурасу ,
Шановне панство, вибачай .
Подяку жителям Донбасу
Несіть тепер всі зазвичай .
Так, це вони усім обрали
Того , хто сіє тільки страх .
Пожертви нашої замало .
Невже поїхав таки дах ?
Та все ж залишилось питання,
А в чому винні , власне , ми ?
На «любих друзів» сподівання
Марні , бо там лише «куми»…
Кочують в кабінетах влади ,
Як старці з торбами валют .
Не знає світ такої зради ,
Нема у світі важчих пут !
На ренесанс зника надія ,
Козацьку СІЧ не відродить .
Не патріоти . Лиходії
Взялись державу «боронить».
Сергій Бабінчук . 8.04.2013р.