Ш у м и т ь . За вікном. В голові. В кімнаті.
Сипле "ГРАД"-ом посеред січня і б'є шибки.
А я, маленький, у вікно виглядаю тата.
Хтось, мабуть, дзвонить Богу, - чую глухі гудки.
І знову - ш у м и т ь . Піді мною двигтить підлога.
Дивний гул, як гудок - Бог взяв трубку і каже мені: "Алло!"
А я не злякався. Я стою - мене міцно тримають ноги.
Нарешті тато прийшов! ...і обіймає мене крилом.
28.01.2015 00:42