Кумедний клоун у цирку,
А в житті звичайний нікчема,
Із себе вдає суперзірку,
Піднялась завіса сталева.
Блискучий костюм,
Вже звична поема,
Всезагальний глум,
Шалено сміється богема.
Черевик з довгим носом
Влітає в веселу юрбу.
Захоплені спільним хаосом,
Возносять його за табу.
Зараз він цар,
У гримі й у масці…
Скоро закінчиться казка,
Погасне сценічний ліхтар.
Зніме костюм, змиє фарби,
В гримерці уляжеться спати,
Перед сном почне рахувати,
Несплачені часом карби.