Нарешті я зрозумів, яке відчуття викликає цей вірш та Вооре - для мене це Krajzer Light.
Іноді мені дуже важко продертися крізь густину та в'язкість твоїх текстів імені здається, що їх треба розрідити. Але після ціх двох в мене виник деякий присмак зради стилю. Іноді, навіть якщо тобі важко сприйняти творчість якогось митця, його завзятість у відтворенні свого світу настільки вражає, що починаєш вірити в його існування. Це становлення через непорушну відданість не може не вражати та викликає повагу.
Це так, розмірковування повз.
А наштовхнули мене на них знов таки "Великі очі" Тіма Бертона.