Мій коханий тепер кохає іншу
грайливу
карооку
дарує їй оберемки квітів
і проводить вечір з нею затишно удома
Мій коханий кохає іншу ще сильніше
обіймає її міцно-міцно
за руку тримає постійно
і чимдуж мчить за нею на край світу
Мій коханий кохає іншу при свічах
трепетно ранить своїми цілунками
шепоче зізнання на вічність
дихає в такт биття її серця
і відчуває себе найщасливішим
Мій коханий колись кохав мене
сильно-сильно й, здавалось, назавжди
кохав вірно
кохав правдиво
тепер мій коханий кохає іншу
сторону мене