Нотації читав нам громофонник,
Гортаючи життєвий хіт-парад,
А ти як завжди заглядав у сонник,
Що, знов тобі наснився зорепад?
Я лила світлий сміх на твої очі
Й дурниці говорила невпопад,
Не вірила в слова твої пророчі
Про те, що нас з’єднає листопад.
І пахло у кімнаті щастя солодом.
Кружляв між нами вітру злий комар.
"Ти запали собі дві свічки, так, від холоду
і підніми мене високо - аж до хмар".