Ми пам’ятаєм
Ми не забудем
Добрим словом вас згадаєм
Сядемо за стіл, щоб пом’янути
Ваша смерть в очах дітей
То є подвиг, що навік зостанеться у серці
Ви померли заради рідних вам людей
Не злякались кривавого герцю
Ваші помисли святі
Пронесем до перемоги
Ваша слава гудітиме в житті
Як Дніпра пороги
Ви лежіть, відпочивайте
Покійтесь з миром у землі
А за нас не переживайте
Ми не житимем в ярмі
І якщо на те вже піде
То піднімемось усі
Або переможем до обіду
Або помремо на росі
Так як вибору у нас нема
І шлях один – іти вперед
Не зупинить нас зима
Не зупинить і болото, й очерет
Вашу думку, вашу пісню
Понесемо із собою
На орду нам ненависну
Наведемо нашу зброю
І буде бій, і смерті будуть
І кров стікатиме рікою
Але наші кроки не забудуть
Пил з хреста колись знімуть рукою
В пам'ять Небесній Сотні