Як в квіток,
Що ростуть вздовж доріг,
Пропаде умить краса,
В серці я збережу
Оберіг,
Що вогнем у очах
В твоїх милих горить,
Бо це – наша любов,
І їй вічно цвісти,
Дарувати тепло
І віднову весни
Мені.
Як життя
Мене зрадить колись,
Будеш щастям ти моїм
Дорогим завжди!
О квітко мала,
Хай зупиниться час,
Ніжний аромат
Щоб вдихати завжди
Без втрат.
Аромат
Я цей дуже люблю,
В серці своїм збережу
Його навік.
Мм…
О квітко мала,
Чарівні почуття
Моєї весни,
Їм нема забуття
В душі.
Хай в очах
Вогник вічно горить,
Гріє серце кожну мить
Квітка мала...
12.05.2012 р.