Am Am(C) Dm E
1. Теплий вечір, добрий вечір
Опустивсь на твої плечі
Але ти зосталась звична,
Ідентична холоднечі.
Ти суцільне, надприроднє,
Неймовірне і холодне.
Темна хустка, білий светр,
Ретро стало вже не модним.
приспів: Am C F E
Ти зимовий птах,
Ти долаєш довгий шлях.
На моїх очах
Розквітаєш, розквітаєш.
Нам бракує слів,
Неосяжних почуттів.
Хмурий погляд свій
Ти ховаєш, ти ховаєш.
2. Теплий ранок, добрий ранок
Опустивсь тобі на ґанок.
Ти пакуєш свої речі
І не чуєш обіцянок.
Ти в кохання огорнулась
В небо темрявне примкнулась,
Сутінок ти не боялась,
Насміхалась, насміхалась...