Дарувати натхнення - ось що приносить натхнення тобі. Усміхнувшись людині, ти вселиш в її вразливу душу надію, що зміни на краще можливі; підмогнувши при цьому, ти доведеш, що зміни ці відбуваються в даний момент у житті кожного з нас.
Слідувати мрії - ось де потрібно шукати натхнення. Кроки до мрії крихітні, але в ширину вони розтягаються так далеко, що сягають на своєму шляху відкриті серця, переповнені співчуттям і добротою, відкривають тобі істину, що не завжди ми обираємо час; інколи час вибирає нас. Мрія обов'язково знайде свого власника. Але вона лише обітає обабіч дороги натхнення, вздовж неї.
Любити - час, в якому нам треба жити і творити. Коли ти любиш, ти натхнений.
Рухайся. Навіть якщо проти течії, в негоду чи коли високо світить сонце, самотужки чи за допомогою когось/чогось. Рухайся вперед. Вправо. Вліво. Але не розвертай човен і не греби в протележну сторону. Ми вийшли з одного місця (пункту А), і нам треба неодмінно досягти пункту Б. Натхнення - то весь час дорога. Рухайся і ти знайдеш.