Життя потрібно пройти гідно
Інакше недостойний ти життя
Пройти свій путь треба відповідно
До власного кодексу буття
Є ціль – іди до неї
Не можеш йти – тоді повзи
Не втрачай мрії ти своєї
Ніколи не втрачай, через роки її неси
Втілюй у будення все нові й нові ідеї
Не вийшло – заново почни
І не помітиш, як досягнеш ти мети своєї
А якщо не сталось, немає твоєї там вини
Кожний може помилитись
Кожен може оступитись
Та головне в минуле не вернутись
Головне – заставити собою всіх гордитись
Ніколи не здаватись
До останнього битись
За себе богу не потрібно молитись
Бо свою долю створюєш сам
Нікому не потрібно коритись
Лиш неньці, Країні і рідним небесам
Тоді тебе не зламати
А так не зламати народ
Тоді наші люди, Українська та хата
Будуть символом вічних свобод