ТАК ВСЕ ТАКИ НЕ ЧЕСНО! ПОМСТА БУЛА НАД ТОЮ БО НА ЧЕ ВБИЛА
ЖАГУ ВАМП І РА-НЕ ЗГОЇ ЛА І НЕЗГОВ РІЛА ЯК РАНУ ЩО НЕДО ПЕКЛА
ЗНА Ю, НЕ ВЕР НЕ МІ І МИ ТА НЕНЬ КО МОЯ. ТАК ТО НЕ ЗЛА НОЮ
ТА МІРО Ю СПОВ ЗЛА НЕ ЗЛА СЛЬОЗА АЖ ЗА
НАД МІРИ НЕ В СИЛ АХ ВЖЕ СТОГІН СТЕПОМ ТЯГНЕ І МАРОЮ
НІБИ ТУ МАН В НОЧІ І СНИТЬСЯ А ЧИ МАРИТЬ СЯ НАСПРАВ ДІ ДІЯ НЕ З ДИВА
ТО ДО КОХАННЯ РАННЬОГО....ЯКЕ ПРОГАВИВ
БО ПІДНЯ ЛА СТЯГ ВИРІЄМ ЗОРЯ І ПРОКИДАЮ СЯ Я ПІЗНО. ХОЧА ІЗ СОНЦЕМ
ТА ПО ЗА А В ГОЛОВІ МАРА І МОРОК.
ХВИ ЛЮ Є І ПЕЧЕ