Страшно загинути з боргом на грудях
Страшно побачити безнадію в людях
Страшно бути вільним у кайданах
Страшно плакати по матері без мами
Страшно жити без надії
Страшно слухати калік життєвих мрії
Страшно думати і не робити
Страшно, страшно життя в комусь з дитинства вбити
Страшно бачити народ свій на колінах
Страшно - коли мати залишилась без сина
Але найстрашніше - коли без дітей стане Україна