Присвячується Чолпан Тетяні!!!
І що тобі сказать не знаю?
І як прощення в тебе попросить?
І все ж таки не свята я
Та хто ж відпустить всі мої гріхи?
Тебе люблю, люблю до болі
Та вчинки мої все ж не простиш
Тобі готова дарувати зорі
Та сонце й небо любі тобі лиш
Я відпущу ти буть тільки щасливий
Й привіт від мене передай новій
Ще її скажи, що особливий
Мені ж коханим будеш назавжди.
Я знаю може варто і боротись
Просить прощення й бути вірною тобі
Та ти ніколи не бачив мої сльози
Й виходить не судилося тобі
Ти так хотів зробить мене святою,
Щоб була рівною тобі
Та я привикла бути лиш собою
І бути вірною тільки собі.
Кохаю я тебе і серцем, і душою,
Кохати буду тільки ти іди
Вона напевно там уже нервує
Тебе я відпускаю і за це прости.
Повір щасливою ще буду я
І закохаюсь в когось знов
Ти тільки в сни до мене не приходь прошу я
І прийде з часом в моє серце нова любов.