Весна! Душа радіє, серце стукотить
І світить сонечко проміннячком ясним.
В очікуванні змін гілля дерев тремтить
І зеленіє молода трава килимчиком густим.
Весна! Вертають пташки з теплого краю,
Ехом розносять радість над поля,
Звеличують батьківську доленьку свою.
І дихає теплом ніжним земля!
Весна! Кружляє вітерець легенький вальс,
Повітря, ніжне, ніби не земне.
Весна, чарує ласкою й любов'ю нас,
Дарує віру в майбуття ясне!