Дні, неділі, не-ділені немов повії,
Не-зіткані словом глухим, не ділом
В очікуванні недо-обіцяного
Не-вірного, та напрочуд вільного
Анти лінійного, хрест-навхрест затятого
І несерйозно спокійного
Гармонійно завіреного
Гулко падаючого, тихо взлітаючого
Світо-глядного, обнадієного
Сліпо-не зайвого,
То вже з вказівкою
Казкологічного
Дифі-рамбного, рандомно обраного
Напрочуд цікавого, сюрреального
Не-злободенного, енного
Стомленого й затяганого
Нічийного, та запартаченого.
Don’t worry about it
It’s good for your life