На грішну землю із-за хмар ,
На люд держави Україна
Випробуваннями бездар
Сліпеє горе знову лине…
Як сон з небес святих вітрил
У лоно праведної волі
Низ послано нам сотню стріл
Стражденної «лихої» долі .
Герої впали на Майдан ,
Серця гарячі йняли віру ,
Що згине вражий ятаган
У логово сліпого звіра ,
Що сонечко осушить слід
Гірко-солоної сльозини …
Останньою буде ця з бід
Від надважкої домовини .
Бринить повітря болем ран ,
Над прапорами «плине кача»,
Гуртує гідності Майдан ,
Пульсує в жилах кров гаряча !
Сергій Бабінчук .