Розтанув сніг
Розтанув сніг і матінці-землі
Ця ковдра після сну вже не потрібна.
Вона зігрілася в промінні золотім
І просихає змерзла аж до квітня.
Розтанув сніг і небо голубе
У квітах лагідно відобразилось.
Весна іде, весна красу несе,
Від сну зимового все пробудилось.
Розтанув сніг, вологою земля
Напоєна, неначе захміліла.
О, Боже мій, яка кругом краса!
Я знаю – це Твоя рука створила.
Розтанув сніг із черствої душі
І небо й сонце сяє, як ніколи.
Мої слова, як квіти весняні,
На небо і сонце хай будуть схожі.
16.03.2012