В нашім світі є дивні ознаки,
Придивись – Путін щез недарма,
Він спускався до тих анунаків,
І пояснень нам інших нема.
Тільки серце все більше радіє
Бо воно без страхіттів живе,
Є в нас Савченко наша Надія,
Та Майдану є щастя нове.
Хай той Путін літав на Нібиру,
Знову щоб розгорілась війна,
Та народ прагне світлого миру,
І зіб'є ту Нібиру вона!!!
Не зупинить її лютий голод,
Бо Україна понад усе,
У руці з славним молотом Тора,
Москалів грати перегризе!
У сидіння пілота заскоче,
І спланує уверх літака,
Жовто-синяя стрічка лоскоче,
Серце Наді, вона ось така
І тоді всі донецькії зайди
Пожалкують, та згинуть во мглі,
Знають всі, що вона вихід знайде,
Чи знайде… знають хай москалі!!!