Бувайте ночі, бувайте ранки
Бувайте ті, хто не спить
Бувайте будні, мої світанки
Бувайте, і хай вам щастить
Віддайте зорі, віддайте небо
Віддайте, перш ніж піду
Віддайте душу, негайно, хто-небудь
Віддайте, не кличте біду
Згадайте літо, згадайте сонце
Згадайте те, що давно
Згадайте вітер, ми незнайомці
Згадайте, було, як в кіно
Вбивайте миті, вбивайте надії
Вбивайте століття і час
Вбивайте спогади, ду́мки і мрії
Вбивайте, але не на раз.