то дрібниці. бо знай, що й без тебе усе роздорожено,
ниці духом гребуть аби більше, а якість вже пох.
та від того стають все глобальніше пустопорожніми,
і будівлі із цèрквами плутають, бачить це Бог.
і державу із ринками плутають, де усе куплено,
і стають вже навколішки й далі кусають стежки.
скільки совісті втоплено і барикад вже загублено,
а ви й далі торгуєте нелюдом за пиріжки.
то дрібниці, бо знай, що від себе ти не заховаєшся,
і потроху потріскують рила у хижих паскуд.
як зчорніла душа, то ніколи уже не покаєшся,
а на прапор навічно таврується вицвілий бруд