Я для когось друг, для когось ворог
Я брат, онук і син
Для чужих – закритий морок
Для своїх - я побратим
І точно я не знаю
Для кого й ким я доводжусь
Але Україну серцем всім кохаю
І кохаю свій народ
Щирому завжди всміхаюсь
Перед другом не ховаю нот
Я Українець
У душі, у серці, на яву
Знай чужинець
За Україну і помру
Я люблю свої простори
Ліса, поля і гори
Все що ненька в себе увібрала
Що від кривдників вона ховала
Люблю свою мову солов’їну
На ній говорить батьківщина
На її крилах душа до неба лине
З нею на устах козак гинув
Люблю історію свою
Нею я пишаюсь
Свободою, що здобувалась віками у бою
На історію по життю спираюсь
Люблю народ свій мужній, сильний
Народ, який усім довів
Що він навіки вільний
І волею завжди горів
І ще багато
Назвати можна з того, що потрібно берегти
А що скажеш, вороже чи брате?
Хто на світі цьому ти?