Якщо хочете, щоб мрії здійснювалися, мрійте. Мрійте широкими кроками, без угаву, нашвидкоруч і добірливо.
Знайте, в людині завжди сходить і заходить сонце. В людині завжди народжується і помирає мрія. От наскільки сильно вона буде палати, залежить лише від людини. Будьте тією людиною, яка буде світитися найякравіше.
Повірте, крізь стіни можна проникати. Чим мрія в людини сильніша, тим швидше вона це зробить. Мрії для того і створені, щоб долати бар'єри, а опісля приймати блаженну ванну задоволення від їх досягнення.