Я мрію про вільну країну,
Про вільну мою Україну.
Не тільки щоб на папері,
Але і відчути в собі,
Ту іскру свободи і правди,
Яку у нас хочуть забрати.
(Всі ті хто клялись захищати)
Я мрію про сильну державу,
Про сильну державу мою,
Щоб не тільки на вустах народу
Літали дзвінкі ці слова ,
Але мали хоч краплю наснаги
Десь у глибинці душі.
Я мрію казати лиш правду,
У голос всю правду казать,
Яка в мені причаїлась
За роки ті що я мовчав,
Бо права не мав говорити
В якій країні хочеться жити.
Я мрію про мир на планеті,
Я вірю що спокій прийде,
І я сподіваюсь на краще,
На краще і гідне життя.
01.04.15