Вістря чужої руки
Знову годинник спішить
Десь загубилися Ми
Компас невпинно мовчить
Пальці, що тіло шматують
Хто відпустив так далеко
Я трішки менше сумую
Але так само про тебе
Крила прив'язані міцно
Чомусь ніхто не штовхає
Зайвою стала ця вічність
Коли тебе тут немає