поруч об поручні обійматися з тобою
міцно
виглядати веселку весною опісля дощу
вслухатися в звуки звичайної розмови
і дорікати сонцю за зраду
бо воно здається кожного дня
ховає
проміння від видіння людей
тиняється попідтинню тишком
і гасне знову і знову знов
споглядати спочинок спокійно удвох
з каруселі
виднокіл видається видовищним
сонце себе переможе
і зійде на землю
знову
з тобою цей день став неповторним
ніщо більше не повториться
нізащо. ніколи.