Дозвольте на вухо...
Лиш вам... По секрету...
Ви тільки нікому про це не кажіть!
нехай пропонують корону, карету,
хоч пів-королівства - будь-ласка, мовчіть!
І навіть якщо вам
підсунуть принцесу
у сукні, панчохах і білій фаті,
і песика в стадії сильного стресу,
бо вставили зубки йому золоті
Коня у попоні,
слона на газоні,
і білий, немов молоко, лімузин...
Дозвольте на вухо... Лиш так,
щоб нікому...
Ніде - нічичирк... Щоб ніхто... Ні один!
Мовчіть, наче риба
в льодах Антарктиди!
нікому... Лиш Вам... Щоб хто інший
не взнав,
що я закохався
без тями у Ліду
і вже на асфальті про це
написав.
А щоб здогадалась,
кого їй шукати,
під білими буквами "Ліда,ай лав!"
адресу, мобільний,
і розмір зарплати
червоною фарбою
чітко додав!
написати коментар
О, як гарно-файно!..бавишся - мовою, ідеями, Образами...молодчина!
Дякую
Здрастуй
щодо коментарів - а хіба про синеньку юбочку та смужку у косі була Ліда?..
Як у мультику промайнули всі вигОди секрето-носія (а может быть, корова... а может быть собака, но тоже хороша!.. )
Блискуче, Улянко! Дякую за настрій!
Христос Воскрес!
уляна задарма відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
холера мама, ось і Лідку від мене відібрали! і тут щастя вислизнуло... а ви знали цей секрет, а не сказали... лишається вас тепер любити, одну лиш вас! та чи кинете оком на мене, чи я вам щось важу...
піду шукати незайманий асфальт: гарно буде виглядати:"ЛЮБЛЮ УЛЯНУ!" (і хто ж її не любить!)
уляна задарма відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
..я так уявила... ага,гарно буде виглядати
а Лідка ... ну ...у неї синенькая юбочка і лєнточка в косє... вона просто,коли прання на балконі вішала,вниз не дуже дивилась... так що - всі шанси ще є