він дивився у вікно і хотів літати як птахи
в будь-який час дня чи ночі
прокидався зі сну і сновидів тим що було навколо:
старою гасовою лампою на краю стола
обдертими шпалерами кольору трави
скрипучою підлогою на якій часто любив засинати
і хитаючою єдиною лампочкою яка от-от хотіла покінчити життя самогубством
і впасти
і він падав коли йшов вулицею
коли зіштовхувався очима з іншими очима
і коли возвеличував своє нікчемне існування
а за вікном літали птахи
відчалювали у теплі краї і верталися назад
додому
він приходив зазвичай пізно ввечері
включав занедбаний елекричний чайник
і дивився у вікно
він відводив душу коли бачив птахів
тоді зводив свої крила і немов дитина вчився літати
тому найдужче він любив підлогу
засинав на ній часто від болю
всередині
що викручував його і скрипів у ньому
а за вікном літати птахи
і він був птахом