Слова Алли Баранкевич.
Щиро дякую, мамо, я нині тобі!
За те, що ти добра, привітна і мила!
Я вклоняюсь низесенько, аж до землі,
За все те, що для дітей в житті зробила!
Приспів:
Мамо, моя мамо, рідна моя нене ! !
Я тебе цілую, ніжно обнімаю !
У житті багато зробила для мене !
Всі квіти найкращі дарую, що маю !
Я пишаюсь, матусю, тобою завжди!
Буду я усе життя тільки пишатись!
Від мене поцілунків ... тисячу прийми,
Дуже хочу низько тобі ще вклонитись!
Приспів:
Мамо , моя мамо, рідна моя нене ! !
Я тебе цілую, ніжно обнімаю !
У житті багато зробила для мене !
Всі найкращі квіти дарую, що маю !
Руки ніжно цілую твої золоті,
Які так привітно мене обнімають,
Ще бажаю здоров'я міцного тобі!
Онуки всі щастя і миру бажають!
Приспів:
Мамо, моя мамо, рідна моя нене ! !
Я тебе цілую, ніжно обнімаю !
У житті багато зробила для мене !
Всі найкращі квіти дарую, що маю !
Приспів:
ТИ живи, дорогесенька, більше ста літ!
Здоровою будь і усім посміхайся!
Теж щаслива, привітна і без різних бід,
Веселою дуже. й журбі не піддайся!
Приспів:
Мамо, моя мамо, рідна моя нене ! !
Я тебе цілую, ніжно обнімаю !
У житті багато зробила для мене !
Всі найкращі квіти дарую, що маю !
Ми поважаємо тебе всі, й любимо!
І так бУдемо ми щиро всі любити!
У щічку міцно й ніжно теж цілуємо,
Та бажаємо, тобі, ми довго ЖИТИ!!!
Приспів:
Мамо, моя мамо, рідна моя нене ! !
Я тебе цілую, ніжно обнімаю !
У житті багато зробила для мене !
Всі найкращі квіти дарую, що маю !
Автор: Алла Баранкевич.
( Шануйте, люди, своїх матерів!
Тому, шо вони є вашими ангелами - охоронцями!
Батьки - є ангелами - охоронцями для дітей, а діти - для батьків.....Пам"ятайте про це!!!
Молитва матері - найсильніша в світі!
Ця молитва матері мене багато разів в житті спасала .
Відносіться до матері так,...як хочите, щоб ваші діти відносилися до вас. І, щоб не мучила вас совість після того, як матері не буде вже в живих.)
МАМА - ЦЕ СЛОВО СВЯТЕ!!!
Замінити маму -- не може ніхто!
Слово МАМА - пронизано найщирішою любов"ю , ніжністю, ласкою і материнським молоком.
А українське слово ---- передалося вам з молоком матері!
Пам"ятайте про це, українці, і не забувайте свою рідну українську мову, - де б ви не жили, бо вона передалася вам з молоком мами українки!!!
БЕРЕЖІТЬ І ПОВАЖАЙТЕ СВОЇХ МАТЕРІВ!
В матусі 48 років вчительського стажу)
Добрішої мами на світі вже немає!
Я безмежно її люблю, пишаюся і пишатимуся нею завжди!
Такою красивою і молодою вона буде для мене все моє життя!
Дай Боже їй здоров"я і ще багато років життя!
Я молюся і радію,... за кожний прожитий нею день!
ID:
575610
Рубрика: Поезія, Авторська пісня
дата надходження: 19.04.2015 21:07:48
© дата внесення змiн: 22.04.2015 21:35:33
автор: Алла Баранкевич
Вкажіть причину вашої скарги
|