Вечірня весняна прогулянка.
Вітер з листками натанцьовує вальс
Серед тиші закохані поцілунками
Передають один одному ‘марс‘.
Танучи поглядами один в одному
Завжди він їй одне говорив:
“Я не віддам тебе тепер жодному“.
За що ж він її так полюбив?
Міцно тримаючи його завжди за руку,
Щоразу вона йому говорила:
"Не переживу я з тобою розлуку"
За що ж вона так його полюбила?
Вечірня весняна прогулянка
Та серед тиші під веснянем дощем
Закохані зворушливими поцілунками
Зігрівають себе мов вогнем.