- Просто мій.
- "Мій" - це зовсім не просто.
Кожен приймає свою дозу наркотиків. Хтось п'яніє від сонця і його проміння, заплющує очі і стає частиною вітру, відчалює в далечінь, залишаючись на місці. Хтось, збуджений, піднімає келих за радість, щоб оточуючі не помітили горя в душі. Дехто подорожує, щоб не відчувати себе самотнім. Інші насолоджуються улюбленим морозивом у всі пори року.
У любові, мов у кішки, дев'ять життів. Утворення, народження, дозрівання, перетворення, розростання, настигання, довершеність, в'ялість, перестиглість. І все знову спочатку.
Атараксія з тобою. Цілковита і беззаперечна.
Ти - моя (не)залежність. Ти - моя найсонячніша зірка. І найтепліше літо.