Пісня: Українців вже ніхто не переможе! ( Патріотична пісня)
Пісня: Українців вже ніхто не переможе!
Слова Алли Баранкевич
Станьте всі грудьми за УКРАЇНУ!
І за нашу мову солов"їну!
Не зраджуйте вже УКРАЇНІ!
Рідненькій МОВІ Й БАТЬКІВЩИНІ!
Приспів:
Не здолав вже нас ніхто і не здолає!
Патріотичний дух в душах палає!
Захистимо ріднесеньку країну !
Ми любимо всі НЕНЬКУ - УКРАЇНУ!
Приспів:
Хочемо, щоб краще жили діти,
Щоб милостиню нам не просити.
Вже москальня нас ця дістала.
Всіх українців просто обікрала!
Приспів:
З них сміються завжди люди,
Весь світ сміється, всі і всюди.
Із " НОВОРОССІВ " цих тупих,
Вже краще буде нам без них.
Приспів:
Ганьблять всіх нас, усю країну,
Та бідну НЕНЬКУ - УКРАЇНУ!!!
Єднайтесь - схід і захід разом!
Щоб побороти цю - "заразу"!!!
Приспів:
Всі хочуть на Донбасі керувати,
Всіх нас вбивати, й грабувати.
В руки візьміть прапор УКРАЇНИ,
Від студентів, й малої дитини!
Приспів:
Йдіть захищати УКРАЇНУ!
Цю нашу славну БАТЬКІВЩИНУ!
Щоб цей москаль людей не вбив,
Весь схід і захід дружньо жив!
Приспів:
Захищайте нашу рідну мову!
Наше українське щире слово!
Скажіть гордо світу і країні:
- СЛАВА НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ !!!