Ніяких змін нема на краще…
Душа вже змучилась від ран .
А що ця нація обряще ,
Коли керує знову клан ?
Не українці біля влади ,
Хоча це титульній народ …
Не було , навіть не пригадуй ,
Добра , братове , від господ …
Та це вони п’ють кров гарячу
Кравці , банкіри , шинкарі …
Хто має вдачу поросячу ,
Хто на фінансовій горі …
Війна «котлів» і домовини ,
Солоні сльози на губах …
Це плаче ненька Україна ,
Страждаючи від «мирних» плах.
«Угоди» на смертельний постриг
Біля врат раю килимком ,
Аби не було лиш загострень
Налаштували тризнапром …
Сергій Бабінчук .