Як прєлєсно шо ми усі разні
Разні імєєм єбaла
Шо дєлали ми би на балах
Якби ми були не разні
А єслі б було 10 видів єбaл
Тоді б мабуть розбились по групах
Танцювали б тоді по несхожих трупах
Єсліб було 10 видів єбaл
А єсліб єбaло було но одне
Полюбому б тоді ще з десяток зробило
Па падобію сваєму
І до них приліпило би тіло
Єслі б єбaло було но одне
Єбaл дохуя єбaл всюди вал
Єбaло із тєліка з кніжки з жеже
Унікальне єбaло Й єбaло кліше
Єбaл дохуя єбaл всюди вал
Как жаль шо страдаєм ми панапрасну
Как жаль шо харошева в мірє так мала
Но бомбєзно пришпильно прєкрасно
ШО ми разні імєєм єбaла