Афганці починали війну
Проти радянської імперії
З ножицями для стрижки овець...
Вони робили гранати з пляшок та бензину...
Що нині Росія проти СРСР?
Що Україна проти Афганістану?
Що ножиці для стрижки овець проти БТР 4Е, Оплоту, Кугуару?
Що пляшка з бензином проти Квітника?
То яка нам ще потрібна допомога зі сторони, летальна чи нелетальна, які санкції і кредити, щом ми врешті стали єдині проти ворога? Були би єдині - то й війни не було би. Не Росію звинувачувати треба в нападі - а самих себе в першу чергу - дозволили. І ще дозволяємо. І як дозволятимемо - то повториться історія. Коли в Україні владу ділили та єдності не було - завжди приходив ворог.
А що нині Україна? Брат на брата? Церква на Церкву? Олігарх на олігарха? Нема єдності - нема й України.
Знаєте, я сам родом з Поліської Січі. Мало хто знає. Але невеличка територія з мізерним населенням у районний центр з селами дала відсіч двум найсильнішим імперіям 1941 року - СРСР та Германії. Перших вигнали, других не впустили. І півроку жили вільно! Бо єдині були!
Але поки що сила наших ворогів не в їх зброї чи чисельності - а в нашій неєдності. Поки кожен прагне свого, поки принижує брата-українця, не розуміє його, бажає підкорити своїм ідеям та поняттям - не буде й України.
Єднаймося! Україну врятує лише єдність українців!