Багато літ старий баян
Грав на весіллях та хрестинах.
То замовляли йому вальс,
То польку чи щось інше - стильне.
За танець дякували всі,
Кричали:,,Молодець,маестро!"
Настали новії часи,
Сучасна музика-електро
Лунає із усіх кафе
Та ресторанів а чи барів,
А за баян забули.Все
Сміялися та ображали.
Мовчав музиченько старий,
Стояв тихенько у куточку.
Та віри не втрачав він,ні
В те,що заграти ще попросять.
Та якось на святі села
Електрики чомусь не стало,
Тоді й згадали про баян,
Його зі схованки дістали.
Всміхнувсь ,,маестро" й розтягнув
Свої міхи він,як колись ще,
І за образи геть забув.
Мелодія лилася дивна.