Це місто стає самотнім
Без тебе.
Воно вже не наше
Тепер, лиш моє.
Багато тебе,
Хоча ти – одна.
І місто змінилось,
Старіє щодня.
_________________
На вулиці дощ,
На душі те ж саме.
Дивлюсь у вікно –
Шукаю тебе.
Блукаючи містом,
Зазираю в обличчя,
Та ти так далеко.
Самотність не личить.
04 – 05.05.2015
Вірш написаний в співавторстві з Іванкою Урдою
#Вірші_в_КУТочку
#триКУТник
Із циклу поезій "Вірші на серветках в куточку"
Більше текстів тут - https://issuu.com/virshivkyto4ky/docs
Підтримати автора:
4441 1144 2483 1947 - моно
4149 4999 9060 2763 - приват