і якщо сумніваєтесь кого вести під вінець
то нехай з ласки всевишніх сил це
буде Любов
у Неї лико красою насичене
і Вона теж с а м о т н я
левітування в обіймах серпневих ночей
змусило Її бути заручницею межичасся
без зайвих слів
без непотрібних рухів
Любов любить і змушує любити Себе натомість
самотність - матриця
на якій виткано все що болить кожному
ведіть Любов під вінець
щоб залишитись удвох
коли більше нікого не залишиться