Серед ліній в пожовклих альбомах,
Серед буквиць в забутих книжках
Не шукай так минуле невтомно,
Не вертай, що втопилось в роках.
Відпусти срібні сльози в безодню,
Не живи недопалками днів,
Що зійшли, наче ріки безводні,
А шукай все нові тонни слів.
Хай загублений час зігріває,
Як кориці терпкий аромат,
Ти ж невпинно іди далі й далі
У незвіданих помислів град.