Від "лайка" любов не настане,
Не скінчиться сум, печаль.
"Репостом" не згояться рани,
Не стане міцніше сталь.
Погода краще не буде,
І війни ось так не пройдуть.
І хоч розуміють це всюди,
А самі на діло не йдуть.
Не роблять першого кроку -
Маскуються і мовчать.
Не згадують ані уроку
Якими обставини вчать...
Бо скільки "лайк" не постав
Бо скільки "репост" не зроби -
Любов не настане, знав?
І все одно будуть гроби.
Старіння не зупинити...
Загиблі не встануть з могил.
Суперника нам не побити
Відсутністю справжніх діл!