Lora G відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Кожній людині при народженні дається один дар - одні гарно співають, інші гарно малюють і т.д., а комусь дається зовнішня витончена врода. Але не кожна людина вміє використати та розвити талан даний при народженні. Якщо людина з гарним голосом не займається вокалом, не вчить музику, то втратить лише знаменитість, художники так само, але щодо вроди - тут особливий підхід, її треба особливо берегти і результат, на жаль, залежить від способу життя.