Слова Алли Баранкевич
Від Карпат аж до Донецька -
Це все земля українська...
І не смій, москальський брате,
Нам тут всі поля топтати!
********************************
Приспів:
Україно моя, Ти, Україно!
Що зробили з тобою, країно?
Навіщо нам російські ці брати,
Які для нас вже стали вороги?
***************************************
Ми не дозволимо уже нікому
Топтатись тут по краю цьому...
Не треба нас так захищати,
Щоб в нас стріляти і вбивати.
Приспів:
Захистимось, як буде треба,
Як буде в цьому в нас потреба...
Ми обійдемося й без, тебе,
Ти, ...захищай бурятів в себе.
Приспів:
Розвертай вже, вражий брате,
Свої всі танки,... їдь до хати...
Йди, ...вже бурятів,.. захищати,
Щоб не згоріли їхні хати.
Приспів:
Уже совість треба якусь мати,
Щоб нас так псевдо- захищати.
Нас не треба ніжно обнімати,
Й ножа у спину ззаді усім пхати....
Приспів:
Ми не дозволимо також нікому,
Паплюжити нам рідну мову!
Нам вона від мами передалась.
І вже ніколи вона не мінялась...
Приспів:
Українською вона була і буде,
І жодний українець її не забуде...
Говорять в Україні і російською,
Англійською, німецькою, і польською.
Приспів:
В нас іншими теж мовами співають,
Не спорять тут, - якою розмовляють.
Російську мову тут ніхто не притискає,
Російська пропаганда чутки розпускає.
Приспів:
Це все Пуйлом давно було задумано.
І до дрібничок все було продумано,
Щоб захопити Крим і всю країну,
Спаплюжить мову,...зруйнувати УКРАЇНУ...
Приспів:
Але не збулось так ,...як їм гадалось...
Всю Україну захопити їм не вдалось.
Бо в Україні патріоти всі живуть,
Нікому рідний край не віддадуть.
Приспів:
Зубами всіх ми ворогів загриземо,
А нікому Україну вже не віддамо!
Бо кращої немає вже ніде країни,
Від нашої чудової Неньки - України!
Приспів:
Автор: Алла Баранкевич
ID:
583217
Рубрика: Поезія, Авторська пісня
дата надходження: 24.05.2015 03:01:07
© дата внесення змiн: 24.05.2015 03:01:07
автор: Алла Баранкевич
Вкажіть причину вашої скарги
|