Вірш написаний під враженням від новели С.Цвейга "Фантастична ніч"...
Востаннє, але як вперше
Без жодних почуттів
Ти вже не чекаєш звершень
Боїшся щирих слів
Сховав від дощу обличчя
Та сам від себе втік
До того світ такий звичний
Звертає в інший бік
Минає ніч неосяжна
В минуле нема вороття
В долоні срібло ляже
Супутник твого життя
Купони обпалюють руки
Розкидуй як сміття
Відчути нові звуки
Сміятися як дитя
Це все відтепер можливо
Бо трапилась дивна річ
Зіграти в кіно наживо
Дала фантастична ніч
27.05.2015