хлопчику мій, ця дорога додому насправді
веде не туди
світ повний спокуси і непотрібного краму
(а в тебе повні долоні його)
хлопчику мій, повертатись насправді варто
не самому (навіть якщо додому)
крізь стіни чути звуки сусідньої кімнати
вона там дивиться фільм і сумує за екраном
а в тебе дорога додому
а ти знаєш, що йти треба через пам'ять?
топтати помилки забутні і воскресні
переступати обман і зневіру
бігти через луги зради
і закривати очі на перешіптування позаду
треба чути серцем
ти ж маєш знати дорогу додому напам'ять
витягти руки і мчати наосліп
хлопчику мій, дорога додому теж заростає
високою травою
туди ще ніхто ніколи не повертався
бо одного разу покинувши домівку
всі забули про дорогу до неї
хлопчику мій, а ти згадаєш?
в о н а ж бо в с е р ц і
а в тебе збоку сусідня кімната