дивлюсь я на небо воно непорушне лише час від часу хмари вітер рухає на нім
затуляє його
невидно руха вітер на неба фоні
на небо знизу дивиться вода
затьмарюючи мрію неба у безодні
дивлюсь я відображення милує себе у воді
так наче неба і не ма іззовні
а вітер поряд і уся його торкає
описує бажання неба - коло води
там виникають з часом острови
але тут завжди більш води
на небі непомітно відлишаються її сліди
між ними
непомітні
не можна без води