Вона... Втілення усіх пір року.
Мінлива, наче вітер,
Спокуслива, як вечоровий дотик,
І стан гнучкий, наче той чорний котик...
І ясний погляд зір -
Вона... Жіночого це вияв року
Не зробить першого вже кроку.
Вона - утілення усього.
Очі - хмари, і бездонні океани,
І погляд чистої краси...
Уста... Кого ж ви цілували?
Хто вашої закуштував роси?
Вона - триматиметься свого
Так просто не залишиться у нього...
Вона - химера сновидінь.
Великий дар зустрітись у реалі...
І змусить мріяти про легкий дотик
Цей ніжний, гордий чорний котик...
Манери, жести, погляд, тінь...
Вона - це леді із видінь.